Skonsam och snabb läkning

Jag har haft många kunder nu som berättat om en skonsam och snabb läkning efter att ha tatuerat sig hos oss. Detta är jätte roligt att höra och en av anledningarna till detta tror jag är att jag endast använder mig av maskiner och nålar från Cheyenne. Deras maskiner har många fördelar för mig som tatuerare men också för dig som kund. Dels så är maskinerna mycket lättare och skakar mindre än traditionella tatueringsmaskiner. Dessutom låter dom mindre, vilket har uppskattats av kunder som tycker att ljudet från en traditionell maskin är obehagligt och avskräckande. Nålarna är inkapslade i en nålshylsa och är för engångsbruk och sterilt packade. Kapslarna har ett skyddande membran i sig som gör att inga mikroorganismer (blodsmittor och annat) kan ta sig från nålen in i maskin och grepp. Dom är dessutom mycket lätta att byta vilket sparar mycket tid under tatueringsprocessen.

Alla dessa fördelar kan leda till en skonsammare läkning. Jag som tatuerare behöver inte lägga lika mycket tyngd på dig som kund i och med att maskinen är lättare, vilket gör hela upplevelsen skonsammare men också blir det tatuerade området inte lika ansträngt. Hela tatueringsprocessen går fortare och antalet onödiga pauser som annars hade behövts för att byta nålar minimeras. En del kunder upplever att pauser under tatuerandets gång kan göra att smärtan ökar.

Skulle du vilja veta mer om detta , ställa några frågor eller boka tid, tveka inte att mejla eller slå en signal! Kontaktinfo hittar du under ”Kristin” överst på sidan!

// Kristin @ Bläck & Lera

tat maskin  nål